YENİ:

Advertisement

PES 2018 v2.3.2 Siyah Top Ve Para Hileli APK

Advertisement
 PES 2018 v2.3.2 Siyah Top Ve Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor PES 2018 v2.3.2 Siyah Top Ve Para Hileli APK

PES 2018 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz siyah top sahip olabilirsiniz.

PES 2018 v2.3.2 Siyah Top Ve Para Hileli
PES 2018 v2.3.2 Siyah Top Ve Para Hileli APK

Sevilerek oynanan PES 2018 Android oyunu için paylaştığımız hileli apk sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabiliceksiniz. Bu sayede oyunda temel ihtiyacınız olan para ve siyah top sahip olabilicek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabiliceksiniz. Güncel versiyon olup sorunsuz çalışmaktadır.

KURULUM VE KULLANIM DETAYLARI:
1) Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ve gerekli dosyaları indiriniz.
3) Linklere tıkladığınızda 5 saniyelik reklam açılıcaktır reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp indiriniz.
4) İndirmiş olduğunuz obb. data dosyasını ve Zarchiver dosyasını indirin. Zarchiver’de download klasörüne gelin PES 2018 obb dosyasının üzerine basılı tutun ve gelen seçeneklerde görüntüleye basın. Üç dosyayı da kopyalayın daha sonra ise Android/OBB klasörüne gelin ve sağ üstte üç nokta olacak oraya basın ardından üçüncü seçenekte oluştur yazıyor ona basın. Çıkacak olan ekranda yeni klasöre basın ve şunları yazın; jp.konami.pesam ardından oluşturun. Klasörü oluşturma işlemini tamamladıktan sonra indirmiş olduğunuz apk dosyasını cihazınıza kurun ve oyunun keyfini çıkarın.

VİDEO ANLATIM

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle