YENİ:

Advertisement

Dream League Soccer 2019 Para Hileli APK

Advertisement
 Dream League Soccer 2019 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Dream League Soccer 2019 Para Hileli APK

Dream League Soccer 2019 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu para hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olarak oyunun tadını çıkarabilirsiniz..

Dream League Soccer 2019 Para Hileli
Dream League Soccer 2019 Para Hileli APK

Hile kurulumunu hem yazılı olarak hem video anlatımlı bir şekilde anlatıcaz. Bu sayede hileli apk kurup oyuna giriş yaparak oyunun keyfini çıkarabiliceksiniz.

HİLE KURULUMU:
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın. İlk link de obb. data dosyası ve apk dosyası mevcut gerekli olan obb. data dosyasını Android sistem klasöründe yer alan obb. klasörünün içerisine taşıyınız. Ardından apk’nin kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.
2) Para hilesi klasöründeki dosyayı (data/Com.Isgunik.dls3/files) içerisine atarak para hilesini aktifleştirebilirsiniz.
3) Para hilesini isteğe bağlı aktif edebilirsiniz hilesiz oynamak isteyenler obb. dosyası ve apk kurup oyuna giriş yapabilirler. Hileli oynamak isteyenler ise para hilesi klasöründekini uygulamalılar.

VİDEO ANLATIMI:

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle