YENİ:

Lords Mobile 1.72 Beceri Hileli Mod APK

Advertisement
 Lords Mobile 1.72 Beceri Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Lords Mobile 1.72 Beceri Hileli Mod APK

Lords Mobile oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan beceri hileli apk bu sayede oyunda beceriler için süre kısıtlaması olmadan sınırsız bir şekilde becerilerinizi kullanabilir hiç bir şeye takılmadan sınırsız skil kullanarak rakiplerinize karşı üstünlük kurabilirsiniz.

Lords Mobile 1.72 Beceri Hileli Mod
Lords Mobile 1.72 Beceri Hileli Mod APK

Lords Mobile için paylaşılan ve en güncel hileli apk bu sayede oyunda rakipleriniz rahatlıkla yenebilir ve oyunun keyfini sorunsuz bir şekilde çıkarabilirsiniz. Mod apk sayesinde temel ihtiyacınız olan becerilerinizde sürekli iyileştirme yapılır ve hiç bir kısıtlamaya takılmadan kullanabilirsiniz.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME:
1) Kurulum için öncelikle obb. dosyası ve apk dosyasını paylaşıyoruz.
2) Aşağıdaki indirme bağlantılarına tıklayınız ardından açılacak olan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp gerekli olan obb. dosyası ve apk dosyasını indiriniz.
3) Obb. dosyasını indirip Android sistem klasörlerinde yer alan obb. klasörünün içerisine indirmiş olduğunuz dosyayı içerisine taşıyınız.
4) Ardından apk dosyasını indirip kurulum işlemini yapınız.


Bilgi : com.igg.android.lordsmobile” çıkacak indirdiğiniz dosyadan bunu “Android/Obb/” taşıyıp işlemi tamamlayıp apk kurulumunu yapınız.

İNDİR / DOWNLOAD

APK İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
GEREKLİ OLAN OBB. DOSYASI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle