YENİ:

Advertisement

Extreme Crazy Driver Car Racing v3.3 Sınırsız Para Hileli APK

Advertisement
 Extreme Crazy Driver Car Racing v3.3 Sınırsız Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Extreme Crazy Driver Car Racing v3.3 Sınırsız Para Hileli APK

Extreme Crazy Driver Car Racing oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan para hileli apk bu sayede oyunu para hileli bir şekilde oynayabilir istediğiniz gibi harcayabilirsiniz shop kısmı dahil para sıkıntısı çekmeden sorunsuz bir şekilde oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Extreme Crazy Driver Car Racing v3.3 Sınırsız Para Hileli
Extreme Crazy Driver Car Racing v3.3 Sınırsız Para Hileli APK

Araba yarışı oyunlarını sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz keyifli ve sürükleyici bir oyun hemen hileli bir şekilde oynayabilir oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Hem yarışıp hem rakiplerinizi güçlü silahlar ile imha edebilirsiniz. Güçlü silahları da sınırsız paranız sayesinde hemen sahip olabilirsiniz.

TANITIM VİDEO

OYUN HAKKINDA;
Android için şimdiye kadar yapılmış en çılgın bağımlılık ve eğlenceli fizik tabanlı araba sürüş oyunu biri! Ve bedava!
Bu öfkeli çılgın araba yarışı oyunu 3d, şimdiye kadar arabalara iliştirilmiş toplama, Ragging Turbo: Yanan gücü hissedin! Dünyada uzun zamandır beklenen ve en popüler CSR Zırhlı Otomobil Yarışları nihayet burada! Nihai senaryoda hayalinizdeki aracı çalıştırın: Issız köy ve şehir sokaklarında bir araba ralli oyunu 3d. Bağımlılık HD oyun oynama, eğim kontrolleri ile 3D grafikler. Çarpışma ve kaza vb. Burada yasa dışı değildir. Düşmanların arabalarını dondurabilir ve aynı zamanda bu araçları ateş ve öldürme misyonları sırasında silah ve füze ile çekebilirsiniz. Ayrıca, yarışı kazanmak için arabayı desteklemek için nitro kullanabilirsiniz.
Hızlı hızlı yarış oyununa, yarışçıya ve yarışa ilginiz var mı? Sürüş becerilerinizi inanılmaz derecede zor seviyelerde test edin. Araba yükseltmek için para toplamak, düşman arabaları, çarpışmalar ve kazalardan kaçının, oyunu kazanmak için verilen düzeyde hasarsız bir araba tutmak, tadını çıkarın! Paranızı kazanın ve aracınızı yükseltin ve aynı zamanda araçlarınızı farklı renklerle özelleştirin. Tüm 3d araçlarınız için tüm renklerin tadını çıkarın. Sürüş becerilerinizi geliştirmek için zorlu ortamlar kullanılır. Birçok farklı araba ile benzersiz tepe tırmanışı ve şehir ortamlarının zorluklarıyla yüzleşin. Cüretkar stuntlardan bonus kazanın ve arabanızı yükseltmek ve daha yüksek puana ulaşmak için paraları toplayın.
Özellikler:
– Kendi araçlarınızı en yeni renklerle yükseltin ve özelleştirin.
– Yeni otomobillerin kilidini açmak için nakit ödüller kazanın
– Çarpıcı grafikler ile zorlu ve olağanüstü 3D açık ortam
– gerçekçi ses ortamı
– Cep telefonunuzu veya tabletinizi sola veya sağa doğru eğin.
– HD Graphics ile Full HD çılgın hızlı yarış oyunu.
– Araba kullanmak için düşman ve Nitro çekmek için kullanılan Füze, Silah kullanılır.
– Diğer araba trafiği, otobüs trafiği ve canavar kamyonları ile kazadan kaçının
– 4×4 araba, Hammer H3, 4×4 Kamyon, Pick Up, Land Rover, Miami Vice, Chevrolet Camaro X vb.
 

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI

  1. İndirme bağlantısına tıklayınız ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk indiriniz ve kurunuz.
  2. Alternatif link eklenmiştir
  3. Oyun yüklü ise silip bu apk kurunuz aksi halde çalışmaz.

İNDİR / DOWNLOAD
 

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle