YENİ:

Advertisement

Hot Wheels Unlimited Hileli Apk – Tüm Özellik Açık v2022.2.1

Advertisement
 Hot Wheels Unlimited Hileli Apk – Tüm Özellik Açık v2022.2.1
Advertisement
Okunuyor Hot Wheels Unlimited Hileli Apk – Tüm Özellik Açık v2022.2.1

Hot Wheels Unlimited oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk en son sürümünde sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ancak oyuna güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa bize yorum kısmından bildirin bizde güncelleyip sizin için tekrardan paylaşalım.

Hot Wheels Hileli Apk

Oyuncaklar, birçok çocuğun sevdiği ve sıkıcı olduklarında eğlenmek istediği bir şeydir. Örneğin LEGO veya çocukların oynayabileceği Ben10 gibi birçok farklı oyuncak var. Bu oyuncak sadece bir oyuncak değil, aynı zamanda oyuncuların deneyimlemesi için piyasaya sürülen bir dizi oyun haline geliyor. Pek çok oyuncunun en çok beğendiği oyunlardan biri de henüz piyasaya çıkmış olan Hot Wheels Unlimited oyunudur. Yeni başlayan bir oyun olmasına rağmen, oyun birçok oyuncunun kalbini kısa sürede kazandı. Birçok yarış oyunu, oyuncuların deneyimlemesi için genellikle gerçekçi bir bakış açısıyla piyasaya sürüldü. Oyundaki şeyler, arabalar, evler, dağlar veya diğer pek çok şey gibi gerçekle tam orantılarda yapılır. Bu oyun da bunu yapmaya çalışıyor ama bu oyunda oyuncunun bakış açısı, oyuncuların deneyimlediği diğer oyunlardan tamamen farklı.

Diğer oyunlarda, oyuncu yarışmak için gerçek bir arabayı kontrol etmeyi başarırsa, bu oyunda bu bir oyuncak araba olacaktır. Her ikisinin boyutları tamamen farklıdır; bir tarafı gerçek bir araba, bir tarafı oyuncak araba. Böylece oyunun tasarım stili ve çevresi de farkı ortaya çıkarmak için diğer oyunlardan farklı hale geliyor. Bir oyuncak arabaya kamera açısı konulduğunda her şey çok daha büyük olur, hepsi çim, diğer oyuncaklar gibi tanıdık görüntülerdir. Bu özellik sayesinde oyun diğer oyuncuların gözünde çok özel bir hal alıyor.

Hot Wheels Unlimited Hileli Apk İndir

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Hot Wheels Unlimited
  • Güncel Sürüm: 2022.2.1
  • Özellik: Tüm kilitler açık araba yarış pistleri vb
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 431MB
  • Playstore link: Hot Wheels Unlimited Google Playstore’de

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle