YENİ:

Advertisement

Benim Konuşan Tom’um 2 Hileli Apk – Para Hileli v3.7.0.3447

Advertisement
 Benim Konuşan Tom’um 2 Hileli Apk – Para Hileli v3.7.0.3447
Advertisement
Okunuyor Benim Konuşan Tom’um 2 Hileli Apk – Para Hileli v3.7.0.3447

Benim Konuşan Tom’um 2 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümü olan son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama şansını elde edecek ve oyunun keyfini çıkaracaksınız.

 

Bu yayınlanan hileli apk şuan itibari ile son sürüm ancak eğer güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa bize yorum kısmından bildirin bizde en son sürümüne güncelleyip sizin için tekrardan paylaşalım bu sayede her zaman güncel bir şekilde oynayabilirsiniz.

Benim Konuşan Tom’um 2 Hileli Apk

Günümüzün modern insanları köpeklerini veya kedilerini önemsiyor. Pet, üzgün veya mutlu olduğunda her zaman bizimle olan sadık bir arkadaş olur. Bu konuyu geliştirmek için alan birçok oyun da var. Bunlar arasında en başarılısı Benim Konuşan Tom’dur.Bu çok ilgili oyuncuları çeken sıcak bir oyundur ve ayrıca bu oyunun birçok farklı versiyonu denenebilir. Pek çok ilginç özelliğin beklediği Benim Konuşan Tom 2 oyunundan bahsedebiliriz. Oyun, kullanıcılara kedi dostu kıyafetler sunar. Seviye ne kadar yüksek olursa, o kadar belirli kıyafetlerin kilidi açılır oyuncuların kedi maması ve içecekleri satın alırken ekstra para kazanmalarına yardımcı olacak küçük oyunlar da içerir.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle