YENİ:

Advertisement

Clash of Kings Hileli APK – Para Hileli v7.28.0

Advertisement
 Clash of Kings Hileli APK – Para Hileli v7.28.0
Advertisement
Okunuyor Clash of Kings Hileli APK – Para Hileli v7.28.0

Clash Of Kings oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm sorunsuz çalışan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde para hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olabilirsiniz.

Clash of Kings Para Hileli APK
Clash of Kings Para Hileli APK v7.28.0

Strateji tabanlı mobil oyunları seviyorsanız işte tam aradığınız bir oyun yapısına sahip bir oyun olan Clash Of Kings hemen indirip denemelisiniz. Ordunuzu güçlendirin ve kaynakları elde edin. Gerçek zamanlı strateji oyunlarının en popüler oyunlarından birini oynamanın keyfini çıkarın. Clash Of Kings size pvp ve çoklu oyuncu seçeneği sunan muhteşem bir oyundur. 

VİDEO TANITIMI
ÖZELLİKLER
  • İsim: Clash Of Kings
  • Sürüm: 4.36.0 > 7.28.0
  • Özellik: Sınırsız altın çok sayıda ücretsiz hediye ve paket (Korsan Sunucu). Pvp server.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 158MB
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD
(Dikkat: Uygulama apk kurarken gizlilik ayarlarında tam olarak izin istemektedir. Bu izinleri verip bu apk kurup oynamak sizin sorumluluğunuzdadır. Sitemiz hiç bir şekilde bu konuda size destek vermeyi kabul etmez ve sorumluluk kabul etmez bu apk indirip kurarak bu bildiriyi görmüş ve onaylamış oluyorsunuz)

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle