YENİ:

Advertisement

TikTok PRO APK – Tüm Bölgelerin Kilidi Açık Filigran Yok v29.2.4

Advertisement
 TikTok PRO APK – Tüm Bölgelerin Kilidi Açık Filigran Yok v29.2.4
Advertisement
Okunuyor TikTok PRO APK – Tüm Bölgelerin Kilidi Açık Filigran Yok v29.2.4

TikTok için yapılan ve yayınlanmış bir çok özellik barındıran hileli apk bu sayede programı en son sürümünde sorunsuz bir şekilde reklamsız ve bir çok özellik ile kullanma şansına sahip olacak ve sorunsuz bir şekilde keyfini çıkaracaksınız.

TikTok milyonlarca kullancıyı barındıran bir video paylaşım uygulamasıdır. Ülkemizde oldukça popüler olan uygulama ayrıca kullanıcılarına uygulama içinde canlı yayın yapma olanağı ve bu canlı yayınlardan para kazanma olayı sunmaktadır. Ayrıca kendi içerisinde fenomenler doğurmuş ve ülkemizde oldukça popüler kişiler yaratmıştır. Kısa videolar çekip paylaşılan uygulama sürekli gelişmekte ve milyonlarca kişi bu programı severek kullanmaktadır.

ÖZELLİKLER

  • İsim: TikTok
  • Sürüm: 29.2.4
  • Özellik: Ülke kısıtlamaları kaldırıldı (bu sayede tüm ülkeleri sıralamada görebilirsiniz eğer Türkiye’de yayın izliyorsanız Amerika’da yayınları görebilirsiniz) tamamen reklamsız reklamlar kaldırıldı. Filigran kaldırıldı. Video indirme uygulama içerisinde yapabilirsiniz filigransız. İlerleme çubuğu eklendi. Hata ayıklama bilgisi kaldırıldı. İşlemci destekler(armeabi-v7a ve arm64-v8a) Telefon numarası giriş destekler. 
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 96MB

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak programa giriş yapabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle