YENİ:

Advertisement

Football Manager 2022 Mobile Apk + OBB v13.0.2

Advertisement
 Football Manager 2022 Mobile Apk + OBB v13.0.2
Advertisement
Okunuyor Football Manager 2022 Mobile Apk + OBB v13.0.2

Football Manager 2022 Mobile oyunu için apk ve obb. data dosyasını sizler için paylaşıyoruz. Bu sayede oyunu ücretsiz bir şekilde 13.0.2 sürümünde sorunsuz olarak oynama fırsatına sahip olacak ve cihazınıza sorunsuz indirme işlemini yaparak oyunun keyfini çıkaracaksınız.

Football Manager 2022 Mobile oyununu yamalı bir şekilde sizin için paylaşıyoruz. Tüm yaratıcı unsurlar ile kendinizin oluşturmuş olduğunuz profesyonel bir takımın tam kontrolünü ele alacaksınız. Detaylardan ödün vermeyen ancak kompakt olan FM22 Mobile, oyunun zirvesine bir an önce ulaşmak isteyen menajerler için hızlı bir menajerlik dozu sağlar. Kariyerinizi başlattığınızda artık daha fazla ülke ekleyebilme özelliği ile birinci sınıf oyuncular ve geleceğin yıldızlarından oluşan büyük bir havuz parmaklarınızın ucunda olacak. Transfer son listenizdeki ilk isim kim olacak.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Football Manager 2022 Mobile
  • Sürüm: 13.0.2
  • Özellik: Hile yoktur düz sadece oyunu paylaştık sizin için.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: APK
  • Boyut: 622mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantılarına tıkladığınızda 5 saniyelik reklam açılacaktır. Reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. NOT:Oyunda futbolcu fotoğraflarının olduğu dahili indirme bölümü sorunludur. İndirmeden oynamaya devam edin yoksa oyun sürekli kapanacaktır bilginize.
  3. Sizin için ekstra olarak takımları ekledik istediğiniz takımın dosyasını indirmeyi unutmayın.
  4. ”fm_save1.fms” dosyasını almak için takım dosyanızı indirin ve çıkarın.
  5. ”Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022 Mobile\normal\games klasörü yolunu takip edin ve fm_save1.fms dosyasını oyunlar klasörünün içerisine ekleyin. Eğer daha önce oynadıysanız oyunu fm_save1.fms’e kaydedebilirsiniz. (eğer varsa yedekleyebilirsiniz)
  6. Apk ve obb. data dosyası kolaylık olsun diye bir arada eklenmiştir. Apk dosyasının kurulumunu yaparken obb. data dosyası otomatik kurulumunu yapacaktır. İyi oyunlar dileriz.

İNDİR / DOWNLOAD

APK+OBB(Tek link olarak paylaşıldı):İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPOR:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle