YENİ:

Dream League Soccer Fenerbahçe Modu 21/22 Sezonu Apk

Advertisement
 Dream League Soccer Fenerbahçe Modu 21/22 Sezonu Apk
Advertisement
Okunuyor Dream League Soccer Fenerbahçe Modu 21/22 Sezonu Apk

Dream League Soccer 2022 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan Fenerbahçe yaması bu sayede oyunu Fenerbahçe takımının en son güncel kadrosu ile oynama şansına sahip olacak ve oyunun keyfini çıkaracaksınız. Yamanın hileli ve hilesiz versiyonlarını yayın içerisine ekledik bu sayede ister hileli olarak oynayın isterseniz de hilesiz oynayın bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir durumdur.

Efsane futbol oyunlarından biri olan ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Dream League Soccer oyunu için yapılan Fenerbahçe yaması sayesinde takımın en güncel transferleri olan Mesut Özil,Samatta,Caulker,Berisha,Rossi gibi transferlerin yer aldığı en güncel Fenerbahçe ile oyunu oynama keyfini çıkarmak için apk dosyasını cihazınıza indirin. Hileli olan oyun dosyası sayesinde sınırsız para gibi özelliklere sahip olabilirsiniz.

VİDEO TANITIMI

(TELİF HAKKI NEDENİ İLE SİLİNMİŞTİR)

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Oyun için verdiğimiz dosyayı oyunun kendi dosyası ile değiştirmeniz gerekmektedir. Rar dosyasını açmak için Zarchiver tarzı program gerekmektedir. Oyunun kendi dosyası ile indirmiş olduğunuz dosyayı değiştirin işlemler bukadar.

İNDİR / DOWNLOAD

HİLELİ:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HİLESİZ:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dream League Soccer 2023 Hileli Apk – Mod Menü v10.220

İlgili İçerik
Dream League Soccer 2023 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümü olan son sürümünde sorunsuz olarak zayıf rakip hileli bir şekilde oynama fırsatını...

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle