YENİ:

Advertisement

Toy Army: Draw Defense Hileli Apk – Para Hileli v1.2.4

Advertisement
 Toy Army: Draw Defense Hileli Apk – Para Hileli v1.2.4
Advertisement
Okunuyor Toy Army: Draw Defense Hileli Apk – Para Hileli v1.2.4

Toy Army: Draw Defense oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümü olan 1.2.4 sürümünde sorunsuz olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz para ve elmas sınırsız sahip olacak ayrıca can sıkan reklamlarda kaldırılmış bir şekilde oynayacaksınız.

Bu yayınlanan hileli apk 1.2.4 sürümünde sorunsuz çalışmaktadır ve şuan yayınlandığından itibaren de en son sürüm olarak sizin için paylaşılmıştır. Ancak eğer oyuna güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa  bize yorum kısmından bildirin bizde apk dosyasını en son sürüme güncelleyip sizin için tekrardan paylaşalım.

Oyun hakkında bahsetmek gerekirse ordunun komutanı sensin ve kendini topla ve git o düşmanları yakala! Stratejik eylemimiz ve hesaplı saldırılarımızla kısır düşmanı hiçbir şey yokmuş gibi alt edin!
Temel silahlarla başlayın ve çekilecek çeşitli şiddetli birliklere erişmek için akıllı karar verme ve stratejik saldırılarınızla oyun boyunca seviye atlayın! Saldıran düşmanları ne pahasına olursa olsun yen!
Akıllara durgunluk veren dövüş zorluklarından geçin ve çevrenizdeki herkese patronun kim olduğunu gösterin! Stratejik hedefleme, atış ve saldırı becerilerinizi en iyi şekilde kullanın ve oyunun zirvesine çıkın!

VİDEO TANITIMI

https://youtu.be/w57LFI55OYw

ÖZELLİKLER

  • İsim: Toy Army: Draw Defense
  • Sürüm: 1.2.4
  • Özellik: Sınırsız para ve elmas hileli ayrıca reklamlar kaldırılmış apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 63mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle