YENİ:

Advertisement

Pokémon UNITE Hileli Apk – Para Hileli v1.2.1.2

Advertisement
 Pokémon UNITE Hileli Apk – Para Hileli v1.2.1.2
Advertisement
Okunuyor Pokémon UNITE Hileli Apk – Para Hileli v1.2.1.2

Pokemon UNİTE oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk son sürüm olup sorunsuz çalışmaktadır.

Hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız sahip olacak oyunda para sıkıntısı çekmeden oynayacaksınız. Oyun için yayınlanan bu hileli apk 1.2.1.2 sürümüne uyarlanmış ve şuan en son sürüm ancak eğer oyuna güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa bize yorum kısmından yazın bizde güncelleyerek sizin için tekrardan paylaşalım.

Oyun hakkında bahsetmek gerekirse Pokémon’un ilk 5’e 5 stratejik takım savaş oyununda takım kurun ve rakiplerinizi alt edin! Unite Battles’da yarışmak için Aeos Adası’na giderken dünyanın dört bir yanından Eğitmenlere katılın! Unite Battles’da Eğitmenler, ayrılan süre içinde kimin en fazla puanı kazanabileceğini görmek için 5’e 5 takım savaşlarında karşı karşıya gelir. Siz ve takım arkadaşlarınız vahşi Pokémon’u yenerken, seviye atlarken, kendi Pokémon’unuzu geliştirirken ve rakip takımın puan kazanmasını önlemek için çalışırken ekip çalışması çok önemlidir. Takım çalışmanızı test edin ve galibiyeti eve götürün!

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Pokemon Unite
  • Sürüm: 1.2.1.2
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 638mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle