YENİ:

Advertisement

Viking Village Hileli Apk – Para Hileli v8.6.5

Advertisement
 Viking Village Hileli Apk – Para Hileli v8.6.5
Advertisement
Okunuyor Viking Village Hileli Apk – Para Hileli v8.6.5

Viking Village oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürüm olan 8.6.5 sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız sahip olarak oyun içerisinde dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

Bu yayınlanan hileli apk en son sürüm ve sorunsuz çalışıyor ancak oyuna güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmaz ise bize yorum kısmından bildirin bizde apk dosyasını en son sürümünü sizler için tekrardan paylaşalım.

Oyun gerçek zamanlı bir strateji savaş oyunudur. Strateji ve savaş oyunlarını sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz. Oyundaki amacınız  bir köy inşa edip kötü şövalyelerden koruduğunuz minimalist bir gerçek zamanlı strateji/temel savunma hibrit oyunudur. Kaynakları toplayın, stratejik konumlarda okçu kuleleri inşa edin ve hayatta kalmak için doğrudan yakın dövüş Viking savaşçılarını kontrol edin. Düşman köyüne saldırın ve kazanmak için köy ateşini yok edin. Savunmanıza eklemek için güçlü barbarları yakalayın. Hatta ekstra saldırı gücüne ihtiyacınız varsa doğrudan geyiği kontrol edin! Ekstra kaynaklar elde etmek için korsan kamplarına saldırın.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Viking Village
  • Sürüm: 8.6.5
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut:51mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle