YENİ:

Advertisement

Tile Master 3D Hileli Apk – Para Hileli v1.4.3

Advertisement
 Tile Master 3D Hileli Apk – Para Hileli v1.4.3
Advertisement
Okunuyor Tile Master 3D Hileli Apk – Para Hileli v1.4.3

Tile Master 3D oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynama şansına sahip olacak ve oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız sahip olarak oyun içerisinde kullanabileceksiniz.

 

Bu yayınlanan hileli apk şuan için en son sürüm olan 1.4.3 sürümüne güncellenmiş ve sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ancak eğer oyuna güncelleme gelir ve hile çalışmazsa yorum kısmından bize bildirin bizde dosyayı güncelleyerek sizin için tekrardan paylaşalım.

Oyun hakkında bahsetmek gerekirse Tile Master 3D, her yaş için eğlenceli, yeni ve şık bir ücretsiz eşleştirme oyunudur! Sınırlı bir sürede nesneleri bulup eşleştirerek beyninizi güçlendirebilir ve düşünme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Yüzlerce sevimli ve çeşitlendirilmiş kombinasyon sizi bekliyor!

Dağınık nesnelerden oluşan bir soluktan aynı üç nesneleri alın ve ortadan kaldırın. Toplama çubuğuna dikkat edin; doldurmayın, yoksa oyunda başarısız olursunuz. Gerektiğinde seviyeyi hızlı bir şekilde bitirmeye yardımcı olacak güçlendirmeleri kullanın. Daha yüksek seviyelere meydan okumak ve daha fazla ödül kazanmak için tüm nesneleri sınırlı bir süre içinde temizlemeye çalışın bu keyifli oyunu şimdi en son sürümde hileli olarak oynama fırsatını kaçırmamak için hile dosyayı indirin.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Tile Master 3D
  • Sürüm: 1.4.3
  • Özellik: Sınırsız para hileli
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 52mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Hileli apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle