YENİ:

Advertisement

Trash Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v0.2.0

Advertisement
 Trash Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v0.2.0
Advertisement
Okunuyor Trash Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v0.2.0

Trash Tycoon oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk 0.2.0 sürümü için yapılmış ve yayınlanmıştır.

Bu hileli apk sayesinde oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız sahip olacak ve kaynak hileli olarak oynama şansına sahip olacaksınız. Bu sayede oyun içerisinde dilediğiniz satın alma işlemini yapabilecek ve paranız hiç bitmeyecektir. Oyuna bir sıfır önde başlamak için bu hileli apk indirin ve oyunun tadını hileli olarak çıkarın. Oyun hakkında bahsetmek gerekirse; Dünyanın her yerinde zengin ve ünlü olmayı mı hayal ediyorsunuz. Milyarlarca dolar kazanmak ve gerçek bir patron olarak kendi imparatorluğunuzu kurmak ister misiniz? O halde Trash Tycoon oyununa bayılacaksınız! Çöp satarak para kazanmanın yanı sıra, gezegenimizin kurtarıcısı olacaksınız. Ve başarınız, diğer insanların çevrelerindeki sorunlar hakkında düşünmelerini sağlayacak – ekolojiyi kurtarın, doğayı, ormanları ve tarlaları koruyun.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Trash Tycoon
  • Sürüm: 0.2.0
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut:104mb
  • Bilgi: Oyun için yayınlanan bu hileli apk 0.2.0 sürümü için yapılmış ve sorunsuz çalışıyor eğer oyuna güncelleme gelir ve bu apk çalışmazsa bize yorum kısmından bildirebilirsiniz. Bizde bu hileli apk en son sürüme günceller sizlerle sürekli güncel olarak paylaşmaya devam ederiz teşekkürler.

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle