YENİ:

Advertisement

Baby Manor Hileli Apk – Para + Yıldız Hileli v1.11.2

Advertisement
 Baby Manor Hileli Apk – Para + Yıldız Hileli v1.11.2
Advertisement
Okunuyor Baby Manor Hileli Apk – Para + Yıldız Hileli v1.11.2

Baby Manor oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynamanıza olanak sağlayan bu hileli apk keyfini çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk en son sürüm 1.11.2 sürümüne uyarlanmış ve sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Bu yayınlanan hileli apk sayesinde oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız sahip olacak ve ayrıca yıldız hileli olarak oynama fırsatını elde edeceksiniz. Bu yayınlanan hileli apk 1.11.2 sürümünde sorunsuz çalışıyor ancak eğer oyuna güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa lütfen yorum kısmından bize bildirin bizde apk dosyasını en son sürüme güncelleyip sizlerle paylaşalım.

Oyundan bahsetmek gerekirse; oyun içerisinde bir baba olarak bir bebek bakmanız onun ihtiyaçlarını karşılamanız ve evi yönetmeniz gerekiyor. Acemi babanın bebeğe bakmasına ve sıcak ve mükemmel bir ev inşa etmesine yardım edin. Oynarken büyüleyici hikayeyi keşfedin, canlı karakterleri tanıyın ve heyecan verici hayatlarına katılın! İyi tasarlanmış bulmacalar, renkli ve çeşitli güçlendiriciler, tonlarca 3 seviyeli eşleştirme, Baby Manor’da asla sıkılmayacaksınız!

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Baby Manor
  • Sürüm: 1.11.2
  • Özellik: Yıldız ve para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 238mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle