YENİ:

Advertisement

PUBG Mobile Grafik Yaması %100 Kasma Yok – Patates Grafik 1.4.0

Advertisement
 PUBG Mobile Grafik Yaması %100 Kasma Yok – Patates Grafik 1.4.0
Advertisement
Okunuyor PUBG Mobile Grafik Yaması %100 Kasma Yok – Patates Grafik 1.4.0

PUBG Mobile oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan grafik yaması bu sayede oyunda donma, kasma problemi yaşayanlar için ilaç niteliğinde olan bu yama sizin kasma ve donma problemlerinizi ortadan kaldıracaktır. 1.4.0 sürümüne uyarlanmış ve sorunsuz çalışan bu grafik yamasının detaylı kurulum ve kullanım ayrıntılarını sizlerle paylaşıyoruz.

PUBG Mobile

Milyonlarca oyuncu tarafından indirilen ve sevilerek oynanan bu oyunu grafik problemi olmadan %100 bir şekilde kasmadan oynamak için bu yamayı kaçırmayın. Tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlanan bu yamayı kore ve global sunucularında sorunsuz deneyebilirsiniz. İki farklı kurulum vardır bunun için virtual programına ihtiyacınız yok kore kurulumunu detaylı anlattık sorun yaşamazsınız.

OYUN TANITIMI

PUBG Mobile Oyun Tanıtımı

ÖZELLİKLER

  • İsim: PUBG Mobile
  • Sürüm: 1.4.0
  • Özellik: Grafik yaması
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Dosya
  • Boyut:??

KURULUM VE İNDİRME

  1. Öncelikle aşağıdaki indirme bağlantılarına tıkladığınızda 5 saniyelik reklam açılacaktır ve linkler yeni sekmede açılacaktır. Reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşabilirsiniz.
  2. Rar dosyasını sorunsuz açmak için zarchiver tarzı program gerekmektedir playstore’den indirmeyi unutmayın.
  3. Ardından rar dosyasını indiriyoruz.
  4. Rar içerisinde yer alan dosya game_patch_1.4.0.14924 dosyasını aşağıdaki adımları takip ederek paks klasörünün içerisine atacaksınız.
  5. Android/data/com.tencent.ig/files/UE4Game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks klasörünün içerisine indirdiğiniz dosyayı atın.
  6. KORE SUNUCUSU İÇİN KURULUM > Android/data/com.pubg.krmobile/files/UE4Game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks klasörünün içerisine indirdiğiniz dosyayı atın.
  7. İşlemler bu kadar kolaydır bu adımları yaparak sorunsuz kurabilirsiniz keyifli oyunlar.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:http://bc.vc/qtEUUNM

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle