YENİ:

Advertisement

Ocean Is Home: Island Life Simulator Hileli Apk – Para Hileli v0.551

Advertisement
 Ocean Is Home: Island Life Simulator Hileli Apk – Para Hileli v0.551
Advertisement
Okunuyor Ocean Is Home: Island Life Simulator Hileli Apk – Para Hileli v0.551

Ocean Is Home: Island Life Simulator oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk 0.551 sürümünde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Bu yayınlanan hileli apk sayesinde oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz paraya sınırsız bir şekilde sahip olarak oyun içerisinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Oyun simülasyon oyunları arasında oldukça popüler bir ada üzerinde yaşama ve adayı keşfetme oyunudur. Öne çıkan özellikleri Okyanus evinizde: Island Life Simülator, sizi uzaktaki manzaralı adalardan oluşan bir takımadalara götüren ücretsiz bir 3B birinci şahıs ada yaşam simülatörüdür.

GERÇEK ZAMANLI SİMÜLASYON!
Bu, sıkılmanıza izin vermeyecek devasa bir açık dünya. Adayı gezip keşfedin. Eşsiz olaylara katılın ve adanın yaşamını etkileyin.

KENDİ ADANIZ!
Bütün ada emrinizde. Burada evinizi inşa edebilir, yeni teknolojilere erişmek için bir kariyer inşa edebilir, ticaret yapabilir, seyahate hazırlanabilir ve iş yapabilirsiniz.

YENİ BÖLGELERİ KEŞFEDİN!
Takımadalarda seyahat ederken birçok farklı türde kaynak, ganimet, irfan ve daha fazlasını bulabilirsiniz! Ancak, yeni adalar keşfetmek onlara ulaşmak kadar kolay olmayabilir.

VİDEO TANITIMI

Ocean Is Home : Island Life Simulator Hileli Apk

ÖZELLİKLER

  • İsim: Ocean Is Home: Island Life Simulator
  • Sürüm: 0.551
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 124mb
  • Bilgi: Sürüm 0.551 için bu hileli apk sorunsuz çalışıyor ancak ileride gelecek güncellemede çalışmama durumunda lütfen yorum kısmından bize yazın bizde bu hileli apk en son sürüme güncelleyelim ve sizin için paylaşalım ve oyun da sürekli güncel kalmış olur.

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:http://bc.vc/nN8hhJu

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle