YENİ:

Advertisement

Frag Pro Shooter Hileli Apk – Para + Elmas Hileli Apk v1.8.4

Advertisement
 Frag Pro Shooter Hileli Apk – Para + Elmas Hileli Apk v1.8.4
Advertisement
Okunuyor Frag Pro Shooter Hileli Apk – Para + Elmas Hileli Apk v1.8.4

Frag Pro Shooter oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk en son sürüme güncellendi ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Oyun için yapılan bu hileli apk sayesinde oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz elmas ve para sınırsız bir şekilde sahip olarak oyun içerisinde kullanacaksınız. Hile şu şekilde çalışıyor elmas ve para harcamalarınızda sürekli olarak artmaktadır. Azalmaz sürekli artar bu sayede sınırsız para ve elmas sahip olabilirsiniz.

Nişancılık oyunu olan bu oyunda amacınız harita üzerinde diğer oyuncularla savaşmak ve onlara karşı kazanmak grafikleri ses kalitesi oyun akıcılığı ile milyonlarca oyuncu tarafından indirilen bu oyunu şimdi hileli olarak oynama fırsatını kaçırmayın. Sürekli güncel olarak sizinle paylaşmaya çalışacağız bu oyunu eğer sürüm nedeni ile hile işlevliğini yitirirse yeni sürümünü sitemizden takip edebilirsiniz.

VİDEO TANITIMI

Frag Pro Shooter Tanıtım Video

ÖZELLİKLER

  • İsim: Frag Pro Shooter
  • Sürüm: 1.8.4
  • Özellik: Para ve elmas hileli her harcamada sürekli artar.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 100mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve yeni sekmede açılacak olan bağlantı içerisinde yer alan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:http://bc.vc/yxONNtc

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle