YENİ:

Advertisement

Dishonored Türkçe Yama – Full %100 Türkçe

Advertisement
 Dishonored Türkçe Yama – Full %100 Türkçe
Advertisement
Okunuyor Dishonored Türkçe Yama – Full %100 Türkçe

Dishonored oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan %100 bir şekilde Türkçe oynamanıza olanak sağlayacak olan bu oyun yaması sayesinde oyunda dil sıkıntısını ortadan kaldırarak oynamanın keyfini çıkaracaksınız. Bu yama sorunsuz ve %100 olarak dil sorununu ortadan kaldırmaktadır.

Dishonored sürükleyici ve bir o kadar macera ve intikam ile yönetilen bir doğaüstü suikastçı rolü ile karşınıza çıkan bir karakter ile başlayacaksınız. Aksiyon oyunlarını sevenler için aksiyon dolu bir oyun olan bu oyun Steam’de oldukça olumlu yorumlar almış ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan bir oyundur. Esnek savaş sistemi ve macera dolu oyun yapısı ile Türkçe dil sorununu ortadan kaldırarak oynama keyfini yaşamak için indirin ve kurun. Bu yama sayesinde menü,arayüzler,görevler,senaryolar,diyaloglar,altyazılar %100 olarak Türkçe sorunsuz çevrilmiştir.

OYUN TANITIMI

Dishonored Oyun Tanıtım Video

KURULUM VE İNDİRME

  • Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve yeni sekmede açılan indirme bağlantısında yer alan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  • İndirme bağlantısına ulaşın ve Türkçe yama dosyasını indirin.
  • Rar dosyasından indirmiş olduğunuz yamayı masa üstüne çıkarın.
  • Ardından oyunun kurulu olduğu dizine girin ve indirmiş olduğunuz ve masa üstüne çıkardığınız dosyaları oyunun kurulu olduğu ana dizine atın.
  • Dosyaları değiştirmesi için değişikliğe onay verin.
  • Yama kurulumu bu kadar oyun ayarlarından alt yazı açmayı unutmayın.
  • Örnek oyunun kurulu olduğu dizin: C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Dishonored bu dizine atabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD

İNDİR:http://bc.vc/0gvttS2

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle