YENİ:

Bullet Man 3D Hileli Apk – Mermi Hileli v1.3.5

Advertisement
 Bullet Man 3D Hileli Apk – Mermi Hileli v1.3.5
Advertisement
Okunuyor Bullet Man 3D Hileli Apk – Mermi Hileli v1.3.5

Bullet Man 3D oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edebilir ve oyunun keyfini hileli olarak çıkarabilirsiniz. Bu yayınlanan hileli apk 1.3.5 sürümü için yapılmış ve sorunsuz olarak reklamsız ve mermi hileli olarak sizlerle paylaşılmıştır.

Bullet Man 3D oyunu için yapılan bu hileli apk sayesinde sınırsız mermi hileli ve can sıkan reklamlar kaldırılmış ve mermi sıkıntısı çekmeden oynama fırsatını size sunmuş ayrıca her saniye çıkan can sıkıcı reklamlar kaldırılmıştır. Parkurda düşmanlarınız ile etkili savaşlar yaparak onları nişan alıp yok edecek kazanmak için kıyasıya mücadele edeceksiniz. Bullet Man. Ölümcül isabetliliğinizi mükemmelleştirmek için silahınızı kullanın ve mümkün olduğunca çok sayıda kötü adama ateş edin. Zorlu engeller, hedeflerinize ulaşmayı çok zorlaştırır, bu nedenle silah tetiğini sıkmadan ve ateş etmeden önce nişan alın.

VİDEO TANITIMI

Bullet Man 3D Tanıtım Video

ÖZELLİKLER

  • İsim: Bullet Man 3D
  • Sürüm: 1.3.5
  • Özellik: Sınırsız mermi hileli ve reklamlar kaldırıldı.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 62mb
  • Bilgi: Hileli apk 1.3.5 sürümünde sorunsuz çalışıyor ancak oyuna güncelleme gelir apk çalışmaz ise bize yorum kısmından belirtin bizde apk güncelleyelim.

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:http://bc.vc/ElqEEnX

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle