YENİ:

Advertisement

AdVenture Ages Hileli Apk – Menü Mod v1.7.2

Advertisement
 AdVenture Ages Hileli Apk – Menü Mod v1.7.2
Advertisement
Okunuyor AdVenture Ages Hileli Apk – Menü Mod v1.7.2

AdVenture Ages oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkarma şansına sahip olarak hileli olarak oynayacaksınız.

Bu yayınlanan hileli apk 1.7.2 sürümü için yapılmış ve yayınlanmıştır. Sorunsuz en son sürümde çalışmaktadır. Menü özellikli olan bu hileli apk sayesinde 0-9999 arası maliyet hileli ve kart yükseltme hileli yoldaş çarpanı kartı yükselttiğinizde çok yükselmektedir. Bu sayede ekstra güçlenebilirsiniz. Oyunun tanıtımına bakarsak zamanın büyük bir kısmını kurtardın! En azından dangalağın tekinin, zaman makinesinin üzerine o kahveyi döktüğü ana kadar olan kısmını. Geçmişteki medeniyetlere seyahat ediyorsun. Ütopyan geleceğin tamamen yok olmadan önce tarihin akışını kurtarman ve muhteşem kariyerini yeniden kurman gerekiyor.

VİDEO TANITIMI

AdVenture Ages Video Tanıtımı

ÖZELLİKLER

  • İsim: AdVenture Ages
  • Sürüm: 1.7.2
  • Özellik:. Kaydırıcı Menüsü 0 – 9999 arası maliyet 2. Bilim Adamı Kartı gerekli 1 3. yüksek Yoldaş çarpanı (Yoldaş çarpanı kartını yükseltin ve çok yükselir)
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 69mb
  • Bilgi: Oyun şuan 1.7.2 sürümünde ve en son sürüm hileli apk yayınlanmıştır ancak ileri de gelecek güncellemeden hileli apk etkilenebilir bu yüzden sürüm güncellemesi geldiğinde apk çalışmıyorsa lütfen bize yorum kısmından bildirin ve bizde bu apk güncelleyelim desteğiniz için teşekkürler.

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. İndirme bağlantısına tıkladığınızda bağlantı yeni sekmede açılacaktır.
  3. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:http://bc.vc/FEz44x7

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle