YENİ:

Advertisement

PUBG Mobile Bedava UC Kazanma – UC Kazanma Uygulaması Kullanımı

Advertisement
 PUBG Mobile Bedava UC Kazanma – UC Kazanma Uygulaması Kullanımı
Advertisement
Okunuyor PUBG Mobile Bedava UC Kazanma – UC Kazanma Uygulaması Kullanımı

Merhaba sevgili PUBG Mobile severler, bugün sizler için bedava uc kazanma ve uc kazanma uygulaması tanıtacağız. Oyunun hilelerini paylaştığımız kadar sizin için bedava olarak nasıl uc kazanma yolunu paylaşacağız. Bu tamamen legal ve hile olarak algılamayın. Aşağıda paylaşacağımız uygulama sayesinde coin kasacak ve bu coin puanları sayesinde uc alacaksınız. Günde sadece belli bir zaman ayırarak yorulmadan damlaya damlaya göl olur misali uc alacaksınız.

PUBG Mobile Bedava UC Kazanma - UC Kazanma Uygulaması Nasıl Kazanılır?
PUBG Mobile Bedava UC Kazanma – UC Kazanma Uygulaması Nasıl Kazanılır?

Ülkemizde pek bilinmeyen bu uygulama sayesinde belli bir uc sahip olacaksınız. Uygulamanın adı dGamer bu uygulamada günlük belirli görevler çıkar bu görevleri yapınca belli bir coin kazanırsınız bu coin sayesinde de uc alarak oyun karekterinize yükleyebilirsiniz.

PUBG Mobile Bedava UC Kazanma Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki indirme bağlantısında yer alan program apk dosyasını cihazınıza indiriyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra günlük olarak gelen görevleri yapıyorsunuz ve belli bir coin kazanıyorsunuz. Uygulama içerisinde genelde uygulama indirmenizi ister sizde indirin sonra belli bir girer uygulamaya takılır sonra silersiniz. Ayrıca bu coinler sayesinde sadece PUBG Mobile değil ayrıca Paytm,Garena Free Fire,Mobile Legends Bang Bang, Lords Mobile gibi bilindik popüler oyunlar içinde bu coinleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca uygulama tanıtım video yayın içerisine ekledik video tanıtımında izleyerek fikir sahibi olabilir beğenmeniz ve denemek istemeniz halinde aşağıdaki bağlantıya tıklayıp 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirebilirsiniz.
VİDEO TANITIMI
İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle