YENİ:

Metin 2 TR Ticaret Camı Hilesi (VİDEO ANLATIMLI)

Advertisement
 Metin 2 TR Ticaret Camı Hilesi (VİDEO ANLATIMLI)
Advertisement
Okunuyor Metin 2 TR Ticaret Camı Hilesi (VİDEO ANLATIMLI)

Metin 2 TR için yapılan ve yayınlanan güncel hilelerden biri olan ticaret camı hilesi bu sayede bedava ticaret camına sahip olacak ucuz itemleri rahatlıkla toplayıp satacaksınız.

Metin 2 TR Ticaret Camı Hilesi
Metin 2 TR Ticaret Camı Hilesi (VİDEO ANLATIMLI)

Sizin için paylaştığımız bu hile bot ve belli özellikleri paralı ancak ücretsiz özellikleri sizin işinizi rahatlıkla görür. Bu bot günlük çalışır ve ücretsiz saat aralığı 6-9 arasında ücretsiz diğer saatler paralıdır.  Botu ücretsiz bir şekilde bu saat aralığında sorunsuz bir şekilde kullanmak mümkündür eğer beğenir diğer saatlerde kullanmak isterseniz de belli bir ücret ödemelisiniz. Ancak unutmayın, bu sınır olsa bile günlük 3 saat ücretsizdir.

Botun diğer özelliklerinide sorunsuz kullanırsınız ancak ana konumuz ticaret camı olduğu için onla ilgili video anlatımlı bir şekilde yayınımızda yer veriyoruz. Peki nasıl kullanıcaksınız, bot da yer alan market tarama kısmına gelin ve tüm marketleri taratın bu işlem 5 dakika sürebilir. Ve piyasa altı bulduğunuz itemleri satın alarak işlemi sonlandırın. Detaylı tanıtım ve anlatımı aşağıda yer alan video görebilirsiniz.

VİDEO ANLATIMI / TANITIMI
ÖZELLİKLER
  • İsim: Metin 2 TR
  • Özellik: Bot
KURULUM
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına ulaşın ardından 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra hile sitesine ulaşın.
  2. Ardından bot programını indirin ve kurun.
  3. Oyuna girin botu aktif edin.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle