YENİ:

Advertisement

Airport City Para Hileli APK V6.28.5

Advertisement
 Airport City Para Hileli APK V6.28.5
Advertisement
Okunuyor Airport City Para Hileli APK V6.28.5

Airport City oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm sorunsuz çalışan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sıkıntısız bir şekilde para hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Airport City v6.27.7 Hileli
Airport City v6.27.7 Hileli APK

Bu hileli apk sayesinde sınırsız para hileli, sınırsız enerji hileli, sınırsız benzin hileli olarak oynama imkanına sahip olabilecek market bölümü dahil bir çok özelliğini ücretsiz kullanarak oyunun tadını çıkaracaksınız. 

Airport City v6.27.7 Hileli
Airport City v6.27.7 Hileli APK

Hayalinizdeki havalimanını inşaa etme ve yönetme ayrıcalığına sahip olmak istemezmisiniz. İşte Airport City bu hayalinizi gerçekleştirmek için tam aradığınız oyun yapısına sahip hayalinizdeki havalimanını inşaa edin ve yönetin. Takım arkadaşlarınız ile ittifak kurun ve onlarla bu oyunu oynamanın zevkini çıkarın. Misyon görevleri ile ödüller kazanın. Filonuzu genişletin ve haya ulaşımına hükmedin. Özel jetlerden kıtalararası uçuşlar oluşturun ve dünya üzerinde seferler kurun. Filonuzu birbirinden farklı uçaklar ile genişletin. Hemen aşağıdaki indirme bağlantısından oyunu indirin ve oynamaya başlayın.

ÖZELLİKLER
  • İsim: Airport City
  • Sürüm: 6.28.5
  • Özellik: Para, Enerji, Benzin, Hileli Apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle