YENİ:

Advertisement

MORTAL KOMBAT v2.1.1 Hileli APK

Advertisement
 MORTAL KOMBAT v2.1.1 Hileli APK
Advertisement
Okunuyor MORTAL KOMBAT v2.1.1 Hileli APK

Mortal Kombat oyunu için yapılan ve yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda tek vuruş ile kazanabileceksiniz. Ayrıca ölümsüzlük hileli olarak oynayabiliyorsunuz. 

MORTAL KOMBAT v2.1.1 Hileli
MORTAL KOMBAT v2.1.1 Hileli APK

Zorlu karekterler ile zorlu dövüşlere hazırlanın kazanmak için kıyasıya mücadele edin ve kazanarak karekterinizi geliştirin. Mobil cihazınızda yükleyeceğiniz efsane bir oyun olacak ve beğenerek başından ayrılamadığınız bir grafik yapısına sahip ve sürükleyici bölümleri ile oynamaya doyamayacağınız bir oyun olan Mortal Kombat’ın en son sürümü için yapılan bu hileli apk hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirin ve oynamaya başlayın. Oyun yüksek grafiklere sahip olduğu için boyutu büyüktür en az 1GB yer olması gerekiyor cihazınızda ve internetli bir oyun yapısına sahip çevrimiçi oynanıyor sadece ve şiddet içerdiği için +17 yaş üzeri için oynanmasını tavsiye ediyoruz.

VİDEO TANITIMI
ÖZELLİKLER
  • İsim: Mortal Kombat
  • Sürüm: 2.1.1
  • Özellik: Hasar hileli, ölümsüzlük,Pvp ve Pve de çalışmaktadır hile dilediğiniz gibi kullanın.
  • Root: Gerekmez
  • Boyut: 1GB 
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın ve oyunun tadını çıkarın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle