YENİ:

Advertisement

Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.4 Hileli APK

Advertisement
 Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.4 Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.4 Hileli APK

Lionheart: Dark Moon RPG oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde damage hileli ve savunma hileli olarak oynayabilir ve mod menüsü sayesinde hileyi istediğiniz gibi aktif edebilirsiniz. Android oyun kategorisinde paylaştığımız Lionheart: Dark Moon RPG oyunu en son sürüm ve sorunsuz çalışmaktadır.

Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.3 Hileli
Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.3 Hileli APK

Çarpıcı 3D grafiklerle bu fantastik dünyada epik RPG savaşlarına katılın!
Anahtar toplayın ve 150’den fazla kahraman toplamak için yolculuğa çıkın. Haftalık PvP turnuvalarında güçlü patronlarla savaşın ve diğer oyuncularla çarpışın.

Krallığınızı, dünyanıza kuşatırken Aynanın ebedi ordusunun gazabından koruyun! Gücününüzü kanıtlayın! Yeni karakterler toplayın ve onları savaşa götürün. Diğer oyuncuların şehirlerine saldırın arenaya ve PvP’ye girin. Büyücüleri büyülü büyüler yaparken hasarlarını emmek için güçlü koruyucu kahramanları kullan! Bir Loncaya katıl ve ekstra güç için kendi lonca titanını geliştir!
 

Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.3 Hileli
Lionheart: Dark Moon RPG v2.0.3 Hileli APK

Karanlık Ay yükseliyor! Kahramanlarını tanrılara, canavarlara ve kahramanlara karşı savaşmak için toplayın.Yeni kahramanlar, Zindanlar ve İşgallerle haftalık etkinlikler. Arena’da kazandığı zaferle krallığınıza sonsuz zafer katın. Bu EPIC RPG’de efsanevi kahramanları, elfleri ve canavarları toplayın!

Her kahramanın kendi hikayesi vardır.
Hepsini toplayın ve zafere yolculuk ederken güçlerini açığa çıkarın! 

ÖZELLİKLER
  • İsim: Lionheart: Dark Moon RPG
  • Sürüm: 2.0.3 > 2.0.4 sürümüne güncellendi (11.03.2019)
  • Özellik: Skil süreleri ortadan kaldırıldı skil sürelerini beklemezsiniz.
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurun.
  2. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle