YENİ:

Advertisement

Truck Simulation 19 v1.6 Para Hileli APK

Advertisement
 Truck Simulation 19 v1.6 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Truck Simulation 19 v1.6 Para Hileli APK

Truck Simulation 19 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu sorunsuz bir şekilde en son sürümde hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz paraya sınırsız sahip olabilecek ve kilitli olan tüm özelliklerin kilitleri açık bir şekilde oynayabileceksiniz.

Truck Simulation 19 v1.6 Para Hileli
Truck Simulation 19 v1.6 Para Hileli APK

Android cihazlarınız için kullanacağınız tır sürme oyunlarından biri olan Truck Simulation oyunu tır sürme oyunları arasında yeni yer edinmiş ve popüler bir konuma gelmiş Astragon firması tarafından yayınlanmış bir oyundur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi gayet iyi seviyededir. Kontrolleri çift parmak ile sağlanmaktadır. Kullanmış olduğunuz tır ile belli rotalara yükler taşıyor ve para kazanıyorsunuz ve kariyerinizi geliştirerek en iyi tırları ve rotaları sürme zevkini yaşıyorsunuz.

Oyun tır oyunları arasında sevilerek oynanan oyunlar arasında yer ediniyor. Tır simulasyon oyunlarını sevenler için oyunu kesinlikle tavsiye ederiz boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir oyun hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirin ve kurun.

VİDEO TANITIMI
ÖZELLİKLER
  • İsim: Truck Simulation 19
  • Sürüm: 1.6
  • Özellik: Sınırsız para hileli ve tüm kilitli özellikler açık apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Ardından indirme bağlantısına ulaştıkdan sonra obb. data dosyasını indirin ve Android sistem klasöründe yer alan OBB klasörünün içerisine indirmiş olduğunuz obb. data dosyasını içerisine çıkarın.
  3. Ardından apk dosyasını indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle