YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 Hız Hilesi v1.34

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 Hız Hilesi v1.34
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 Hız Hilesi v1.34

Euro Truck Simulator 2 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hız hilesi bu sayede oyunda tırınız ile hız limitlerini zorlayacak ve oldukça hızlı bir şekilde aracınızı kullanabileceksiniz. Ayrıca Multiplayer’da da çalışmaktadır. Ban yeme riskiniz vardır bilginize multiplayer’da onun dışında online oynamıyorsanız korkmanıza gerek yok video tanıtımında da göreceksiniz oldukça hızlı bir şekilde tırınızı kullanabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 v1.34 Hız
Euro Truck Simulator 2 v1.34 Hız Hilesi

Biz hileyi 1.34 sürümünde denedik sorunsuz çalıştı ancak 1.33 ve 1.32 sürümlerinde de test edildi ve sorunsuz çalışıyor deneyebilirsiniz. Hileyi indirip oyuna giriyorsunuz ve hileyi oyunla birlikte çalıştırıyor ve hilenin menüsünden istediğiniz hileyi seçerek aktif ediyor ve kullanıyorsunuz. Sorunsuz çalışmaktadır video anlatımı ve tanıtımını yayın içerisine ekledik izleyerek de yapabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER
  • İsim: Euro Truck Simulator 2
  • Sürüm: v1.34 > Hile 1.33 ve 1.32 sürümlerinde de çalışır.
  • Özellik: Hız hilesi
  • RAR ŞİFRESİ İSTERSE: futurexgame.com
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve gerekli hileyi indirin ve oyuna girin ardından hileyi açın hileyi oyunla birlikte açmalısınız.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle