YENİ:

Advertisement

Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi v2.2.4 Para Hileli APK

Advertisement
 Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi v2.2.4 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi v2.2.4 Para Hileli APK

Be the Manager 2019 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olabilicek ve dilediğiniz gibi paranızı kullanabiliceksiniz. Paranız hiç bitmez sınırsız dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi v2.2.4 Para Hileli
Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi v2.2.4 Para Hileli APK

Android cihazlar için popüler konumda yer edinen oyunlardan biri olan futbol klübü yönetme oyunlarından biri olan Be the Manager 2019 oyunun en son sürümüne uyarlanmış ve paylaşılmış olan bu apk ile sınırsız para hileli olarak oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Futbol klübünüzün hem mali hem futbol yönetimine el atıyor, en iyi oyuncuları takımınıza kazandırıyor şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Mali işlerde sizden sorulur klübünüzü hem mali hem futbol yönünden dünya klübü yapmak sizin elinizde hemen indir ve hayalindeki klübü dünya çapında bir klüb yapmak için mücadele etmek senin elinde hemen indir.

TANITIM VİDEO

ÖZELLİKLER
  • İsim: Be the Manager 2019 Futbol Stratejisi 
  • Sürüm: 2.2.4
  • Özellik: Kolay transfer (istediğiniz oyuncuyu kolaylıkla takımınıza transfer edebilirsiniz), sınırsız para hileli, apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
  2. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle