YENİ:

Advertisement

The Wolf v1.6.0 Para Ve Elmas Hileli Mod APK

Advertisement
 The Wolf v1.6.0 Para Ve Elmas Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor The Wolf v1.6.0 Para Ve Elmas Hileli Mod APK

The Wolf oyunu için yapılmış olan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynayabileceksiniz. Bu yayınlanmış olan hileli apk en son sürüm olup sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan elmas ve para hileli olarak oynayacak ve dilediğiniz gibi bu elmas ve parayı harcayacaksınız. Sınırsız bir şekilde elmas ve paraya sahip olacaksınız bu sayede de oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

The Wolf v1.6.0 Para Ve Elmas Hileli Mod
The Wolf v1.6.0 Para Ve Elmas Hileli Mod APK

Android cihazlar için yayınlanan The Wolf açık dünya oyunlarından biridir RPG tarzında ve online olarak da oynanmaktadır. Oyunun dünyasına kurt olarak başlıyor ve sürekli avlanarak levelinizi ve özellikleriniz yükseltiyor kurt karekterinizi geliştiriyorsunuz. Keyifli ve sürükleyici oyun olan ve grafikleri ile kaliteli ve popüler oyunlardan birisidir. Kontrolleri çift parmak ile yapılmakta ve sorunsuz oyunu hileli olarak oynayabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda hiç zorluk çekmeyecek kolaylıkla level alabilecek sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz aksi halde hileli olarak oynayamazsınız.
  2. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.
ÖZELLİKLER
  • İsim: The Wolf
  • Sürüm: 1.6.0
  • Özellik: Sınırsız elmas ve para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Durum: Çalışıyor
  • Güncelleme: 08.11.2018

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle