YENİ:

Advertisement

Dream League Soccer 2019 Barcelona Tam Kadro Yaması

Advertisement
 Dream League Soccer 2019 Barcelona Tam Kadro Yaması
Advertisement
Okunuyor Dream League Soccer 2019 Barcelona Tam Kadro Yaması

Dream League Soccer 2019 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan Barcelona tam kadro yaması bu sayede oyunda Barcelona takımının en güncel kadrosu ile şampiyonluk yarışına girebiliceksiniz. En güncel 2018/2019 kadrosu yer almaktadır en güncel transferleri ve kadrosu ile sorunsuz oynayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2019 Barcelona Tam Kadro
Dream League Soccer 2019 Barcelona Tam Kadro Yaması

Dream League Soccer 2019 için yapılan Barcelona takımının en güncel kadro yapılanması taktikleri ve transferleri ile sorunsuz bir şekilde Barcelona yamasını indirebilirsiniz. Sevilerek oynanan futbol oyunlarından biri olan Dream League Soccer 2019 oyunu için Barcelona modu ile en güncel kadrosu ile kıyasıya zorlu mücadeleler ile şampiyonluk yarışı için kıyasıya mücadele edebilirsiniz.

Kurulum için (sesli) anlatım video eklenmiştir ayrıca yamanın tanıtımı da eklenmiştir. Daha fazla Dream League Soccer 2019 yamaları ve hileleri için sitemizi takip edebilirsiniz. Güncellemeleri ve hileleri sürekli paylaşmaya devam edeceğiz.

 TANITIM VİDEO
KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve gerekli dosyayı indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz dosyayı Android/Data/Firttouchgames klasörünün içerisine atmanız yeterlidir. Keyifli oyunlar dileriz.
  3. Dream League Soccer 2019 en son sürüme uyumludur. (6.02)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle