YENİ:

Advertisement

Club Soccer Director 2019 v1.0.6 Para Hileli APK

Advertisement
 Club Soccer Director 2019 v1.0.6 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Club Soccer Director 2019 v1.0.6 Para Hileli APK

Club Soccer Director 2019 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan en güncel hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk sayesinde sınırsız para sahip olabilicek ve para hileli olarak oynayabiliceksiniz.

Club Soccer Director 2019 v1.0.6 Para Hileli
Club Soccer Director 2019 v1.0.6 Para Hileli APK

Başarılı bir teknik direktör olmak için kıyasıya mücadele ederek şampiyonluk için yarışabilicek ve dünyanın en saygın teknik direktörü olmanın zevkini yaşayacaksınız. Dünyanın en büyük ligleri başta olmak üzere Türkiye dahil bir çok lig mevcut favori takımına menajer olarak işe başla ve hayalindeki şampiyon takımını yaratarak şampiyonluk mücadelesinde kıyasıya mücadele et. Bu başarılı adımlarda sana yardımcı olacak teknik ekibini kur ve teknik ekibinle birlikte takımını en üst seviyeye çıkar. Para en önemli şey unutma mali yönetim de sende hayalindeki takımı en mali yönden hem de sportif başarı ile zirveye taşı yeni kazanç yöntemleri ile daha da yüklü paralar kazan stad reklam panoları ve stadyum reklam anlaşmaları ile dünyanın en güçlü firmaları ile anlaş. Oyunda oynadığın menajeri bulut sistemi ile kaydet ve her oyuna girdiğinde kaydettiğin yerden devam et maçları canlı anlatım ile takip et ve teknik ekibinin maç gidişatını ve morallerini takip et bu ve bir çok özellik için hemen aşağıdaki indirme bağlantısından oyuna indir ve oynamaya başla.

KURULUM VE İNDİRME:
1) Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu para hileli apk indirip kurunuz.
2) İndirme bağlantısına tıkladığınızda 5 saniyelik reklam açılıcak reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazına indir ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapabilirsin.

ÖZELLİKLER
İsim: Club Soccer Director 2019
Sürüm: 1.0.6
Özellik: Sınırsız para hileli apk 
Root: Gerekmez

İNDİR / DOWNLOAD
APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle