YENİ:

Advertisement

ETS 2 V1.31 Kayıtlı Oyun Save Game Dosyası Sorunsuz

Advertisement
 ETS 2 V1.31 Kayıtlı Oyun Save Game Dosyası Sorunsuz
Advertisement
Okunuyor ETS 2 V1.31 Kayıtlı Oyun Save Game Dosyası Sorunsuz

Euro Truck Simulator 2 için yapılmış ve paylaşılmış olan save game dosyası bu sayede en güncel versiyon da oyun bitirilmiş bir şekilde ve sınırsız paralı bir şekilde sorunsuz hatasız bir kayıtlı oyun dosyasını indirip oynayabiliceksiniz.

ETS 2 V1.31 Kayıtlı Oyun Save Game Dosyası
ETS 2 V1.31 Kayıtlı Oyun Save Game Dosyası Sorunsuz

Bu save game dosyası ile sınırsız paraya sahip olabilicek ve tüm galeriler açık garajlar satın alınmış bir şekilde dilediğiniz gibi oynayabiliceksiniz. Kayıtlı oyun sayesinde tüm yollar keşfedilmiş, tüm garajlar satın alınmış, ve tüm galeriler keşfedilmiş bir şekilde oynayabiliceksiniz. Profil dosyası için ayrıca tanıtım video eklenmiştir. Video izleyerek de profil hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sorunsuz bir save game dosyası arayanlar için bu dosya aramalarına son veriyor.


TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılacak olan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp save game dosyasını indiriniz.
2) İndirmiş olduğunuz save game dosyasını Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/profiles klasörünün içerisine atmanız yeterlidir.

ÖZELLİKLER:
1. Tüm yollar keşfedildi.
2. Sınırsız para 
3. Tüm garajlar satın alındı.
4. Tüm galeriler keşfedildi.
5. Level sıkıntısı yok.

İNDİR / DOWNLOAD:
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle