YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 Yoğun Trafik Modu

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 Yoğun Trafik Modu
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 Yoğun Trafik Modu

Euro Truck Simulator 2 için yapılmış ve yayınlanmış olan trafik modu bu mod sayesinde oyundaki trafik oranını arttırma işlemini yaparak oyunda bol trafikli bir ortam da tırınız ile seyahat edebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Trafik Modu İndir
Euro Truck Simulator 2 Trafik Modu

Ülkemizde sevilerek oynanan tır simülasyonları arasında favori oyun olan Euro Truck Simulator 2 için yayınlanmış bu mod sayesinde oyundaki trafik oranını iki kat arttırabilirsiniz. Oyunda çok trafik olması fps kaybına yol açabilir.

Bu mod sayesinde tam standart bir şekilde trafik oranı ve trafik ayarlandı. Tüm otomobil ve tırların hızları ayarlandı. Yani bu mod sayesinde trafik tamamen değişmektedir. Trafik de tam tamına 256 çeşit araç vardır değişik değişik olmak üzere 256 aracı trafikde seyir halindeyken görebilirsiniz. 


KURULUM VE İNDİRME AYRINTILARI
1. Öncelikle indirme bağlantısına tıklayıp 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına tıklayıp scs .uzantılı dosyaları indirip Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/Mod klasörünün içerisine atıp oyuna giriş yaparak mod yöneticisinde modu aktif edip oyuna giriş yaparak modu sorunsuz kullanabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

İNDİR / DOWNLOAD

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle