YENİ:

Advertisement

Warhammer: Vermintide 2 Oyun Hilesi

Advertisement
 Warhammer: Vermintide 2 Oyun Hilesi
Advertisement
Okunuyor Warhammer: Vermintide 2 Oyun Hilesi

Warhammer: Vermintide 2 oyununa ait güncel oyun hilesi bu hile sayesinde sınırsız cephane dahil oyunda ihtiyacınız olan şeyleri karşılayabilirsiniz. Tam detaylı kurulum ve ayrıntılar yazımızda mevcut.

Warhammer: Vermintide 2  hile indir
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 oyunu için temel ihtiyaçlarınızı bu hile sayesinde karşılayabilirsiniz. Hile güncel ve çalışmaktadır ancak online olarak çalışmamaktadır. Bu hile sadece hikaye modunda çalışmaktadır.

HİLE ÇALIŞMA ŞEKLİ / TUŞ KOMBİNASYONU
Numpad 1: Sınırsız parti sağlığı
Numpad 2: Silah aşırı ısınma engelleme
Numpad 3: Sınırsız cephane
Numpad 4: Özel cooldown sıfırlama
UYARI NOTLARI: Bu hile sadece hikaye modunda çalışmaktadır. Bunu diğer kişilerle çevrimiçi oynamanız durumunda işe yaramaz ve sizi sunucuya bağlamaz. Eğer çevrimiçi oynayacaksanız hileyi kapalı tutunuz.


Numpad 1: Sınırsız parti sağlığı – geçis yapın ve eğitmen partinizi tam sağlıkta tutmaya çalışacaktır bu özellik.
Numpad 2: Sihibaz Silah aşırı ısınma – Sihibaz ve eğitmen iseniz, silahınızı aşırı ısınmadan tutmanıza olanak sağlar bu özellik.
Numpad 3: Sınırsız cephane sağlayan özelliktir – Eğer silahlarınızda biz mızrak türü bir silah varsa silahınızı yüksek tutmaya çalışacak, hile çalışması için sorunsuz silah olan bir karektere sahip olun


HİLE İNDİR / DOWNLOAD
Hile indirme linkine tıkladığınızda 5 saniyelik reklam açılıcaktır. Reklamı geç dedikten sonra indirme işlemini yapabilirsiniz


İNDİR / DOWNLOAD
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle