YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 Türkiye Ve Avrupa Haritası

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 Türkiye Ve Avrupa Haritası
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 Türkiye Ve Avrupa Haritası

Euro Truck Simulator 2 için paylaşacağımız Türkiye ve Avrupa Haritası v1.30 uyumlu sorunsuz bir Avrupa ve Türkiye haritası, Türkiye’nin bir çok ili mevcuttur. Tam tamına 61 tane şehir mevcut ve Avrupa şehirleri de ekli çok geniş bir haritadır.

euro truck simulator 2 yks team türkiye haritası
Euro Truck Simulator 2 YKSTeam Türkiye Ve Avrupa Haritası

Avrupa şehirlerinin yanı sıra yamada Avrupa haritasına bağlanmış 7 yeni ülke eklenmiş. Bunlar KKTC, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Gürcistan, ve son olarak Sırbistan ek olarak da ülkemiz Türkiye eklenmiştir, sınır kapıları dahil bire bir tasarlama yapılmış sorunsuz bir mod sizlerle paylaşıyoruz.

ets 2 türkiye map
Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası

ets 2 türkiye map 1.30
Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası

euro truck simulator 2 türkiye haritası
Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası 1.30

ets 2 türkiye haritası
Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası

Yamayı kullanabilmeniz için Viva La France haritası dlc gereklidir. Viva La France genişleme haritasının dlc sahip olmalısınız ancak eğer yok ise de hiç endişelenmenize gerek yok dlc gerekmeden de indirebilirsiniz bunun için paylaşıcağımız linkte belirticez Viva La France dlc gerekli olan linkini sadece bu dlc sahip olanlar indirmeliler. Ülkemizin bir çok şehri mevcut ve tam anlamıyla Türkiye haritasında şehirlerimizin havasını alabiliceksiniz oyunda, ek olarak v1.30 sürümü ile uyumlu olduğunu tekrar belirtelim.

Harita ile tam anlamıyla bir Türkiye turu yapabilirsiniz. Büyük şehirlerin yanı sıra 61 şehir eklidir sorunsuz ve zevkli bir oyun deneyimi yaşayacaksınız!

VİDEO TANITIMI

 
KURULUM VE AYRINTILAR;
Yapımcı: YKSTeam
Boyut: 591MB
RAR ŞİFRESİ: Rar şifresi yoktur.
BİLGİLENDİRME: Alternatif link olmak üzere iki link eklenmiştir. İlk indirme linkine tıkladığınızda sadece 5 saniyelik reklam açılıcaktır. Reklamı geç dedikten sonra indirme işlemini yapabilirsiniz. Keyifli oyunlar.
SÜRÜM: 1.30X
KURULUM: İndirmiş olduğunuz scs. uzantılı dosyaları Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/Mod klasörün içerisine atınız. Ardından oyuna giriş yaparak mod yöneticisinden aktif ediniz. 
İNDİR / DOWNLOAD

DLC OLMAYANLAR İÇİN İNDİR
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

VİVA LA FRANCE DLC OLANLAR BURAYA TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle